top of page

WAT KAN IK VOOR U BETEKENEN?

Mr. Grabowsky richt zich in overwegende mate op het strafrecht. Vanuit Den Haag worden talrijke cliënten bijgestaan in elke stage van het strafproces, zowel klein als groot. Kort samengevat kunt u terecht voor een vakkundige gespecialiseerde strafrecht advocaat, die u kan bijstaan bij diverse strafrechtzaken; waaronder, diefstal, zedendelicten, mishandelingen, openlijk geweld of drugszaken. Mocht u verdacht worden van een strafbaar feit, kunt u vrijblijvend een afspraak maken, waarin ik zal kijken of u recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand, ook wel toevoeging genoemd. 

- Lid NVSA

STRAFRECHT/JEUGDSTRAFRECHT
PERSONEN- EN FAMILIERECHT
 

- Lid van de Nederlandse vereniging voor
   Jeugdrecht advocaten
-Lid van de Haagse vereniging voor
  Jeugdrecht advocaten

 

Bijvoorbeeld de rechtsbijstand bij een ondertoezichtstelling of de uithuisplaatsing van een minderjarige.

In veel gevallen is een strafrecht advocaat geen kostenpost voor de verdachte. Globaal gesproken gaat het om verdachten die: 
- gevangen zitten
- jonger zijn dan 18 jaar

De staat betaalt dan de advocaat. Dit heet gefinancierde rechtsbijstand. Het eerste consult is kostenloos, waarin ik zal bekijken  of men recht heeft op gefinancierde rechtsbijstand. Zo ja, of er een eigen bijdrage verschuldigd is. 

In het geval van Personen- en Familierecht worden kinderen op basis van een toevoeging bijgestaan en voor ouders wordt er gekeken of gefinancierde rechtsbijstand mogelijk is. 

 

 

Kosten
 
bottom of page